Burbons pavisam noteikti ir pasaulē pazīstamākais amerikāņu viskiju veids, taču tas nebūt nav vienīgais viskijs, kādu gatavo Amerikā. Kādi ir burbona likumi? Kāpēc to vēsturiski ražo Kentucky štatā? Ar ko tas atšķiras no kukurūzas viskija? Un kas ir rudzu viskijs? Un kāpēc Jack Daniel’s nav burbons? Par šo un daudz ko citu runāsim Amerikas viskiju meistarklasē.
Viskija kokteiļi - tā ir atsevišķa biļete, kas paredzēta visiem tiem, kas labprāt piedalītos meistarklasē, taču viskijs tīrā formā nav viņu sirdslieta. Tāpēc esam izstrādājuši 4 craft kokteiļu receptes, kas vienlaikus lieliski parāda katra viskija raksturu, bet tai pašā laikā arī izbalansē stiprumu un bagātina garšu buķeti. Kokteiļos izmantojam visus tos pašus viskijus, kas piedalās meistarklasē.
Šai biļetei pieejams arī dāvanu iepakojums - imitēta viskija pudele, kas satur sarullētu ziņojumu ar biļeti. Pudeli rotā etiķete ar uzrakstu "dāvanu karte" un pudele ir mūsu pašu "aizkorķēta" ar kausēto vasku.