“Dzīvā” online viskija meistarklase
“Amerikas viskijs” - 27.03.21. 18:00
Burbons pavisam noteikti ir pasaulē pazīstamākais amerikāņu viskiju veids, taču tas nebūt nav vienīgais viskijs, kādu gatavo Amerikā. Kādi ir burbona likumi? Kāpēc to vēsturiski ražo Kentucky štatā? Ar ko tas atšķiras no kukurūzas viskija? Un kas ir rudzu viskijs? Un kāpēc Jack Daniel’s nav burbons? Par šo un daudz ko citu runāsim Amerikas viskiju meistarklasē.
Pieejams arī viskija kokteiļu komplekts tiem, kas nevēlas baudīt viskiju tīrajā. Katram dalībniekam pirms meistarklases nosūtīsim kastīti ar kokteili uz amerkiāņu viskija bāzes un 4 lielisku amerikāņu viskiju paraugiem. Meistarklase norisināsies sestdien, 27. martā, 18:00 Zoom platformā.