Ikgadējais Viskija Pārgājiens meistarklašu grupas biedriem ir klāt. Kā ierasts, sagaidām, kad rudens kļūst dziļāks un dzestrāks, lapas jau vairāk uz zemes nekā kokos, un tā vien prasās ielūzt kādā upītē, cenšoties tikt tai pāri pa baļķi, lai pēc tam sasildītos ar kādu (vai kādiem) dūmaina un ne tik dūmaina viskija malku. Pārgājienā tiek apvienoti 2 mani lieli hobiji - kārtīgs pārgājiens ar bradāšanu, līšanu un rāpšanos un izcils viskijs, kas svaigā gaisā garšo vēl labāk. Pārgājiena maršrutu laipni mums izrādīs mans sens čoms Roberts Līcis no izdzīvošanas pārgājienu kompānijas Pretspēks :D
Kad jau būsim nogājušies un tikuši līdz finišam, tad tur mūs sagaidīs cits sens čoms Renārs Purmals no izdzīvošanas ēdināšanas organizācijas Gatavo Dabā :D Dos mums meža zupu uz ugunskura un lērums citus gardumus. Tāpat arī galapunktā sastapsimies ar vēl dažādiem interesantiem viskijiem, kā arī cienītājiem būs iespēja paniekoties ar dažiem fantastiskiem cigāriem. Dienas pirmā daļa būs vairāk veltīta dabas baudīšanai un kārtīgai bradāšanai, tāpēc pa brīdim cienāsim ar Mākoņa mazajiem pudelīš-kokteiļiem, un alko patēriņu limitēsim, lai nezaudējam možumu.
Par praktiskām lietām - 10:00 izbraucam no Rīgas 25 cilvēku sastāvā.
Provizoriskais ilgums līdz atgriežamies bāzē - 10 stundas (20:00).
Biļetē iekļauts transports kopīgā busiņā, welcome kokteilis No The Glenlivet un Šteinhauer aliņš no Spirits & Wine pa ceļam, mundruma šoti un Mākoņa kokteiļi pārgājiena laikā, un pārgājiena finišā zupa ar pīrāgiem un kaut ko desertā no Renāra, un protams vairāki dūmaini un ne tik dūmaini izcili viskiji pie ugunskura.
Struktūra:
-10:00 startējam no Mākoņa, baudām welcome kokteiļus
-11:30/12:00 sākam pārgājienu
-pa ceļam uzlādējamies ar mundruma šotiem
-15:00 nonākam galamērķī - pie ugunskura
-15:00-18:00 pusdienojam zupu, sviestmaizes, gardumus
-baudām dažādus viskijus
-18/18:30 izbraucam uz Rīgu.
Apģērbs maksimāli ērts pārgājienam, pēc iespējas ūdens izturīgs un silts, atbilstoši klimatam.
Lauris,
29765445