Kā slavenākās viskija valstis parasti atpazīstam Skotiju, Īriju, Ameriku un Japānu, taču šajā meistarklasē baudīsim paraugus no netradicionālām viskija zemēm, kā Zviedrija, Jaunzēlande, Taivāna un Izraēla. Mūsdienās viena iesala viskijus ražo visapkārt pasaulei un dara to ļoti labi. Inovatīvie ražotāji eksperimentē ar tehnoloģiju un piedāvā iepriekš nebaudītus garšu salikumus.
Šajā programmā ceļosim apkārt pasaulei un pieskarsimies katras valsts kultūrai, izprotot konkrētās destilērijas stilu, izmantoto tehniku un ģeogrāfisko specifiku, kas būtiski ietekmē gala rezultātu. Karstā klimatā viskijs nobriest daudz ātrāk un iegūst spēcīgas un piesātinātas garšas.
Meistarklasē tiekamies Stabu Mākoņa pagrabā 17 viesu lokā, baudām sagaidīšanas kokteili uz viskija bāzes, 5x40g viskiju paraugus un Mākoņa virtuves pagatavotās uzkodas. Meistarklases laikā uz lielā ekrāna rādām prezentāciju ar saturīgu info un bildēm.
Vietu skaits ir ierobežots un katrai biļetei ir rezervēta sēdvieta, tāpēc biļetes nav iespējams samainīt vai pārcelt.
Lauris
29765445, lauris@makonis.eu