Šoreiz kūdrainos un dūmainos viskijus baudīsim no dažādām pasaules malām, kas ļaus paraudzīties uz šī viskija stila plašo amplitūdu un dažādajiem stiliem. Meistarklasē runāsim par kūpinātā iesala viskiju vēsturi, attīstību un šī brīža globālo popularitāti.
Kūdraino viskiju tradīcija aizsākusies tieši Skotijā un Īrijā, kur arī šodien atrodami krāšņākie eksemplāri, taču mūsdienās sevi cienošas iesala darītavas iemēģina roku šajā žanrā arī Izraēlā, Indijā, Taivānā un Japānā. Dūmainais iesals nereti joprojām nāk no Skotijas, taču gala rezultāts ir tik ļoti atšķirīgs.
Meistarklasē tiekamies Stabu Mākoņa pagrabā 17 viesu lokā, baudām sagaidīšanas kokteili uz viskija bāzes, 4x40g viskiju paraugus un Mākoņa virtuves pagatavotās uzkodas. Meistarklases laikā uz lielā ekrāna rādām prezentāciju ar saturīgu info un bildēm.
Lauris
29765445, lauris@makonis.eu