Lai arī viskiju mūsdienās ražo visā pasaulē, tieši skotu viskijs ir to visu tēvs. Tradīcijām bagātais dzēriens mūsdienās joprojām tur augsto kvalitātes latiņu visai pasaulei un piedāvā gan fantastiskus klasiskus eksemplārus, gan arī lieliski konkurē moderno garšu un aromātu piedāvājumā.
Meistarklasē ienirsim līdz pašiem pirmsākumiem, pētīsim šī dzēriena vēsturi, ražošanu, kultūru un, protams, to visu pamīšus arī baudīsim caur savā starpā ļoti atšķirīgiem paraugiem.
Meistarklasē tiekamies Stabu Mākoņa pagrabā 17 viesu lokā, baudām sagaidīšanas kokteili uz viskija bāzes, 4x40g viskiju paraugus un Mākoņa virtuves pagatavotās uzkodas. Meistarklases laikā uz lielā ekrāna rādām prezentāciju ar saturīgu info un bildēm.
Lauris
29765445, lauris@makonis.eu