Mūsu meistarklasēs parasti vairāk koncentrējamies uz lielisko skotu viena iesala viskiju, kā arī nereti apskatām ari īru un amerikāņu veikumu. Taču šoreiz uzmanību veltīsim skaistuļiem no visas pasaules, kuri citkārt paliek ārpus mūsu radara. Mūsdienās izcilu viskiju gatavo gan Jaunzēlandē, Taivānā, Indijā, Zviedrijā un pat Latvijā lēnām kaut kas kustas šajā virzienā. Precīzu info par baudāmajiem viskijiem izpaudīsim mazliet vēlāk, taču vienu varu garantēt - tie būs 4 ļoti krāšņi un atšķirīgi gardumi.
Meistarklasē tiekamies Stabu Mākoņa pagrabā 17 viesu lokā, baudām sagaidīšanas kokteili uz viskija bāzes, 4x40g viskiju paraugus un Mākoņa virtuves pagatavotās uzkodas. Meistarklases laikā uz lielā ekrāna rādām prezentāciju ar saturīgu info un bildēm.
Lauris
29765445, lauris@makonis.eu