Back to All Events

Klātienes Viskija Meistarklase - Japāna | 22.04.22. 19:00

Japānas viskijs - šobrīd tik ļoti pieprasīts, bet vienlaikus tik nepieejams un savā ziņā arī nesaprotams. Šajā meistarklasē pētīsim Japānas viskija vēsturi, uzzināsim no kurienes šis viskija stils aizguvis savus pamatus un kādi virzieni šobrīd dominē japāņu viskiju sortimentā. Iedziļināsimies kas ir patiešām augstvērtīgi eksemplāri un kas ir tikai mārketinga radīti "tukši" produkti par augstu cenu, kam sastāvā nemaz nav Japānā ražota viskija.

Meistarklasē baudīsim welcome kokteili ar japāņu graudu viskiju, bet pēcāk degustēsim 4 dažādu stilu eksemplārus. Tai skaitā gan blendus, gan viena iesala paraugus. Starp baudāmajiem viskijiem esam iekļāvuši gan abu senāko un lielāko Japānas viskiju ražotāju Suntory un Nikka produktus, gan arī salīdzinoši mazāk zināmu darītavu veikumu. Būs gan ziedi, gan augļi, gan arī pilnmiesīgi dūmi. Perfekcija no visām pusēm - gluži kā Japānas viskijs.

Meistarklasē tiekamies Stabu Mākoņa pagrabā 17 viesu lokā, baudām sagaidīšanas kokteili uz viskija bāzes, 4x40g viskiju paraugus un Mākoņa virtuves pagatavotās uzkodas. Meistarklases laikā uz lielā ekrāna rādām prezentāciju ar saturīgu info un bildēm.

Dalība ar Covid sertifikātiem.